schilderles in Voorburg

Schilderles in Voorburg

Schilderles in mijn atelier!

Dat werkt zo;

1. als vaste schildercursus waarbij je per maand betaalt en per maand kunt opzeggen of,

2. met een strippenkaart, waarmee je op dagdelen die jou uitkomen je inschrijft en meedoet. Omdat iedere deelnemer zijn/haar eigen werk, niveau, tempo en materialen gebruikt is dat geen enkel probleem.

Alle niveaus zijn welkom, ik help je aan inspiratie (oa met boeken die aanwezig zijn in mijn atelier), keuze voor je onderwerp, materialen en techniek, er is geen gezamenlijke opdracht en er wordt ook geen werk klassikaal besproken. Alleen als er behoefte zou zijn vanuit de groep, dan kan dat. Ik vind het erg belangrijk dat je je vrij en veilig voelt, los van oordelen over jezelf en anderen.

Ik heb t geluk gehad om na de Academie (afgestudeerd richting modevormgeving) een paar fantastische mensen te ontmoeten die me alle ruimte gaven om binnen hun workshop of cursus mijn eigen schilderpad te volgen onder hun begeleiding. Dat wil ik ook graag voor anderen doen,  inspireren, motiveren en iedereen naar eigen behoefte ondersteuning geven waar ze dat nodig hebben.
Mijn atelier heeft genoeg ruimte om een kleine groep mensen onder te brengen, maximaal 7.  Dan is er beweegruimte voor iedereen en genoeg tijd om iedereen te helpen.

 Je brengt zelf een doek, papier, board, verf en kwasten mee, mocht je die nog niet hebben dan krijg je ze tijdens de proefles van mij en kun je altijd nog beslissen wat je zou willen aanschaffen. Daar kan ik je ook bij helpen, met t wat en waar. Koffie en thee staan op tafel!

Ben je ge├»nteresseerd en/of wil je op de hoogte blijven?  Een gratis proefles aanvragen? neem contact met me op voor een afspraak. vragen@anne-bos.nl
Parkeren in de wijk is gratis en er is parkeerruimte genoeg, maar met blauwe schijf! Je fiets kun je achter t eerste hek kwijt, wel op slot.

Schilderlessen:

donderdagavond van 19.30 tot 22.00

vrijdagochtend van 10.00 tot 12.30

Les per maand 55,-  4 lessen, per maand opzegbaar.

Strippenkaart 5 lessen 75,-

Strippenkaart 5x vrije keuze tussen donderdag en vrijdag, op inschrijving dus ik hou 1 plek vrij voor strippenkaarthouders, afhankelijk van drukte kan t gebeuren dat er geen plaats is. Inschrijven geeft je garantie op een plek, last minute is afhankelijk van de drukte.

Inhalen mag altijd, maar dan moet je een dag van te voren melden dat je niet aanwezig bent en aangeven wanneer je wel wil komen.

Je eerste les is altijd gratis! Neem contact op en kom vrijblijvend een les meedoen, t is altijd gezellig en inspirerend om te zien wat anderen maken.

Schilderles in Voorburg Rijswijk Den Haag